Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Γνωστοποίηση διαδικασιών διεξαγωγής Έρευνας για την αξιολόγηση των ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ από το 2014 έως σήμερα

Παρακαλούμε για την τήρηση των περιγραφομένων διαδικασιών εντός της εν λόγω εγκυκλίου ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία συμπλήρωσης των Ερωτηματολογίων,  έως και την Τετάρτη 31/05/2023. 

Είναι  γνωστό πως , οι ΔΡΑΣΕΙΣ που αφορούν στην Ειδική Αγωγή,  σε ότι αφορά στην πρόσληψη αναπληρωτών (ΕΚΠ/ΚΩΝ ΕΑΕ και ΕΕΠ-ΕΒΠ), υποστηρίζονται από τα παρακάτω Ευρωπαϊκά Επιχειρησιακά Προγράμματα ΕΣΠΑ:

  1. Παράλληλη Στήριξη [από Εκπ/κο, Σχολ. Νοσηλευτή/τρια, Ειδ. Βοηθ. Προσωπικό] – ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ( ΔΡΑΣΗ Ι)
  2.  Στελέχωση ΣΜΕΑΕ και στελέχωση Τμημάτων Ένταξης – ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ  (ΔΡΑΣΗ ΙΙ)
  3.  Στελέχωση ΚΕΔΑΣΥ, στελέχωση ΕΔΥ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ (ΔΡΑΣΗ ΙΙΙ)

Τα τρία (3) αυτά Προγράμματα ΕΣΠΑ του ΥΠΑΙΘ χρηματοδοτούνται από το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» (ΕΠ-ΑΝΑΝΔΕΔΒΜ) του ΥΠ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ και από τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ).

Κατά την κατάρτιση των αναγκαίων συμβάσεων ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ)  και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) του ΥΠ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ (προκειμένου να γίνει η χρηματοδότηση του ΕΠ-ΑΝΑΝΔΕΔΒΜ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή) με αρ. CCI 2014GR05M9OP001, ανάμεσα στα άλλα, συμφωνήθηκε και η υποχρέωση του «Σχεδίου Αξιολόγησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος» που επικαιροποιήθηκε το 2019 εκ νέου.

Την υλοποίηση του «Σχεδίου Αξιολόγησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος» το Υπ. Ανάπτυξης & Επενδύσεων μετά από διαγωνιστική διαδικασία , την ανέθεσε στην ICAP ADVISORY ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ.

Η ανάδοχος εταιρεία ICAP συνέταξε επιστολή την 04/05/2023 για τον τρόπο που θα υλοποιηθεί η έρευνα των Δράσεων της Ειδικής Αγωγής και αφορά σε 14 ΟΜΑΔΕΣ εμπλεκομένων μέσω δύο (2) τύπων ερωτηματολογίων.

Παρακαλούμε για την ΑΜΕΣΗ ανταπόκρισή σας στη διαδικασία, αφού μελετήσετε τα παρακάτω έντυπα.

  • την Επιστολή Ερωτηματολογίου Έρευνας

  • την Εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ

  • Συνδέσμοι ερωτηματολογίων ανά ΟΜΑΔΑ αποδεκτών